LIEDERTAFEL “ECHO DER DUINEN”
Liedertafel “Echo der Duinen” is een 45 leden tellend bruisend gemengd koor uit Loon op Zand dat opgericht is in 1872 en zingt onder leiding van Guus Mulder. Wij repeteren op maandagavond in “De Wetering” van 20.00-22.00u.

INFORMATIE VOOR NIEUWE LEDEN

OVERWEEG JE OM JE AAN TE SLUITEN BIJ LIEDERTAFEL “ECHO DER DUINEN”?

We zien je graag op één van onze repetities op

maandagavond of bij één van onze concerten.

Of neem contact met ons op via telefoon of e-mail

e: secretariaat@echoderduinen.eu www.echoderduinen.eu

Liedertafel “Echo der Duinen” is opgericht in 1872. Het is een 45 leden tellend gemengd koor dat staat sinds 2000 onder leiding van onze dirigent Guus Mulder. Wij repeteren (al sinds 1872!) op maandagavond tussen 20.00 en 22.00 uur. EERST LIEDERTAFEL In 1872 zongen een aantal mannen in het café “Echo der Duinen” wat liederen aan een tafel. Al snel werd die groep mannen “Liedertafel Echo der Duinen” genoemd. METAMORFOSE Jaren later werden ook vrouwen toegelaten en werd het een bijzonder gemengd koor. Het repertoire veranderde van drinkliederen naar 4-stemmige liederen... van Brahms tot de Beatles,... van Renaissance tot heden. 45 LEDEN We mogen ons gelukkig prijzen met dat ons ledental met 45 koorleden op peil is. Ook de stemverdeling is goed in evenwicht.
CONTINUÏTEIT Voor de toekomst van het koor is het belangrijk dat er nieuwe leden zich aanmelden om de continuïteit van het koor te garanderen. Tot op heden is dat altijd wel gelukt. 150 JARIG JUBILEUM In het jaar 2022 bestaan we maar liefst 150 jaar. We gaan binnenkort starten met de voorbereidingen voor dat bijzondere jubileumjaar. WAT BIEDT “DE ECHO”? een koor dat streeft naar hoge muzikale kwaliteit 45 enthousiaste koorleden een deskundige dirigent meerstemmig zingen een koor met een rijke muzikale historie Een gemoedelijke en gezellige sfeer repetities op maandag van 20.00-22.00 uur Optredens in bv april, oktober en december. meebouwen aan een mooi bruisend muzikaal monument
CONTACT CONTACT E-MAIL E-MAIL CONTACT CONTACT E-MAIL E-MAIL GASTENBOEK GASTENBOEK NIEUWSBRIEF NIEUWSBRIEF