LIEDERTAFEL “ECHO DER DUINEN”
Liedertafel “Echo der Duinen” is een 45 leden tellend bruisend gemengd koor uit Loon op Zand dat opgericht is in 1872 en zingt onder leiding van Guus Mulder. Wij repeteren op maandagavond in “De Wetering” van 20.00-22.00u.
DE “WAAR-VIND-IK of HOE MOET OF KAN IK”-PAGINA
WAAR EN WANNEER REPETEERT LIEDERTAFEL “ECHO DER DUINEN”? Wij repeteren op maandagavond van 20.00-22.00u in De Wetering, Weteringplein 1 te Loon op Zand.
KAN ONS KOOR EEN KEER SAMEN OPTREDEN MET LIEDERTAFEL “ECHO DER DUINEN”? Hier staan wij altijd voor open. Neem gerust contact op met ons secretariaat
IK WIL VRIEND VAN LIEDERTAFEL “ECHO DER DUINEN” ? Je kunt hiervoor CONTACT opnemen met Jeanne van Loon, secretaresse van ons koor. of DOWNLOAD DE VRIENDENKAART en stuur die naar ons secretariaat.
IK WIL EEN E-MAILBERICHT VERZENDEN NAAR LIEDERTAFEL “ECHO DER DUINEN” Dat kan via ons E-MAILFORMULIER. Of stuur een e-mailbericht naar secretariaat @ echoderduinen.eu (spaties verwijderen)
IK HEB EEN VRAAG DIE NOG NIET IS BEANTWOORD OP DEZE WEBSITE Wij stellen het op prijs als je je vraag aan ons doorgeeft via het CONTACTFORMULIER. We gaan ons best doen je zo snel mogelijk een adequaat antwoord te geven op je vraag.