UA-110260698-1
Home CONTACT CONCERTAGENDA DOWNLOADS FOTOALBUM WAAR VIND IK? LEDENGEDEELTE Pivacy verklaring
© GM2019             LIEDERTAFEL “ECHO DER DUINEN”.... AL 147 jaar EEN BRUISEND MUZIKAAL MONUMENT
LIEDERTAFEL “ECHO DER DUINEN”
Liedertafel “Echo der Duinen” is een 44 leden tellend bruisend gemengd koor uit Loon op Zand dat opgericht is in 1872 en zingt onder leiding van Guus Mulder. Wij repeteren op maandagavond in “De Wetering” van 20.00-22.00u.
DE “WAAR-VIND-IK of HOE MOET OF KAN IK”-PAGINA
WANNEER IS ER EEN OPTREDEN VAN LIEDERTAFEL “ECHO DER DUINEN”? Je vind informatie op de pagina CONCERTAGENDA
WAAR EN WANNEER REPETEERT LIEDERTAFEL “ECHO DER DUINEN”? Wij repeteren op maandagavond van 20.00-22.00u in De Wetering, Weteringplein 1 te Loon op Zand.
HOE KAN IK LID WORDEN  VAN  LIEDERTAFEL “ECHO DER DUINEN”? Je kunt op een maandag naar onze repetitielokaal komen om eens kennis te maken. Je kunt ook CONTACT opnemen met Jeanne van Loon, secretaresse van ons koor. Wij repeteren op maandagavond van 20.00-22.00u in De Wetering, Weteringplein 1 te Loon op Zand. Klik hier voor de lokatie.>>>
KAN ONS KOOR EEN KEER SAMEN OPTREDEN MET LIEDERTAFEL “ECHO DER DUINEN”? Hier staan wij altijd voor open. Neem gerust contact op met ons secretariaat
IK WIL VRIEND VAN  LIEDERTAFEL “ECHO DER DUINEN” ?   Je kunt hiervoor  CONTACT  opnemen met Jeanne van Loon, secretaresse van ons koor. of DOWNLOAD DE VRIENDENKAART en stuur die naar ons secretariaat.
WAAR VIND IK?